GC-X3E Image
28, márc 2014

A történet valamikor 2001. őszén indult, mikor a minket ért sorozatos cicaveszteség nyomán, megoldást és vigaszt keresve találtam rá egy macskás témájú internetes fórumra. Kedves társaság fogadott, tele érdekes, vidám és segítőkész emberrel.

Itt nem volt tabu téma, senki nem nevetett ki, nem vetett meg a macskás életmódért, az ezzel járó ügyes-bajos, gyakran vicces  eseményekért, élményekért, sőt sziporkáztak a jobbnál jobb történetek. Rengeteg dolgot tanultam a többiektől a cicatartásról, ebben már-már profi szintre emelkedtem, ha ugyan létezik profi macskatartó-alattvaló. (Ezt inkább egy macskától kéne megkérdezni.)

Folyamatosan segítettük egymást, így egymás tapasztalataival, tudásával gyarapodtunk. Én is így váltam egyszerű macskaimádó, halandóból  tudatos és felelős állattartóvá.

Színes kis társaság jött itt össze, az egyszerű állatbaráttól a macskatenyésztőig, a külföldön élő macskátlan macskarajongótól az állatorvosig, építészig, lakberendezőig…

Elárulom az Index fórumok Matskák2 topikjáról van szó. Ez a fórum indulása óta többször is megújult. Volt egy törzsvendég köre, és időről időre felbukkantak új emberek, új kedvenceket, új történeteket hozva magukkal, színesítve, frissítve a fórum világát. Ha valaki kellemes időtöltésre vágyik, nyugodtan  keresgéljen az archívumban, csatlakozzon az olvasók táborához, majd mikor megérzi az első vágycsírát, hogy maga is hozzászóljon a beszélgetéshez, ne fékezze magát, azonnal ragadjon billentyűzetet.