Ajánlatunk

szalag06
Mit kínálunk Neked?
Egyedi, üvegfestett ajándéktárgyakat készítünk különleges embereknek, neves alkalmakra.
Termékeink művészi igényességgel, aprólékos, kézi munkával, saját terveink alapján készülnek. Üvegre festett  képeink, tárgyaink között megtalálod neves és különleges alkalmakhoz illő,  időálló és személyre szóló ajándékot.
Legkeresettebb termékeink a képes, üvegfestett faliórák, melyek azon túl, hogy használati tárgyak, faliképként is értéket képviselnek. Kellemes tulajdonságuk, hogy megbízhatóan és teljesen hangtalanul működnek.
Ha kerülöd a tucatholmit, ha  különleges, egyedi  ajándékot keresel, esetleg Magadat lepnéd meg igazi  kinccsel,
ha szeretsz egyszerűen, gyorsan , kényelmesen, garanciák biztonságában vásárolni, akkor biztosan  jó helyen jársz!
Ugye van még két perced? Engedj a csábításnak és nézd meg varázslatos életfáinkról készült videónkat, egészen biztosan feltöltődsz általa!

Ki ne hagyd az AJÁNDÉKÖTLETEK galériát, mert rengeteg kincset rejt!

Itt ajándékválasztáshoz kapsz hasznos segítséget. Képekkel, leírással segítünk  a megfelelő ajándék kiválasztásában Neked.

Mitől különleges, amit nálunk találsz?

falikep_tulipanos_eletfaTermékeink saját tervezésűek, egyediek, limitált példányszámban készülnek, kizárólag magunk forgalmazzuk őket.Garanciáink mellett, kockázatmentesen, kényelmesen, gyorsan, nyitvatartási időtől függetlenül vásárolhatsz tőlünk.
Hisszük, hogy mikor megalkotunk valamit, lelkük egy részét tesszük bele. Kifejezzük azokat a mélyen rejlő érzéseket, energiákat, amiket nehéz lenne szavakkal megformálni. Alkotásainkban lelkünk egy-egy darabkáját fejezzük ki és mutatjuk meg.  Mikor valaki rácsodálkozik ezekre a szimbólumokra, saját magát fedezi fel bennük. Azt, ami őt is megérintette, ami saját magát visszatükrözte. A vágyait, az álmait, az emlékeit…
Minden munkánk szeretettel, jó érzéssel, az örömteli alkotás harmóniájában készül.
Lazíts pár percet, kellemes zenével, mesés színekkel mutatjuk be üvegre festett óráinkat:

(a videót Tóth Nóra készítette)

Ajándékötletek

Vásárlás

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!