Rólunk

szalag08

Domjan_Judit

Üdvözöllek, Kedves Látogató!

Domján Judit vagyok, természetgyógyász és üvegfestő.

2002-ben szerettem bele az üvegfestés  technikájába.  Ebből a szerelemből idővel egy kis birodalom született:  a neve Cecameca Üvegvarázs:).

Párommal egyedi, üvegfestett tárgyakat készítünk. Minden egyes termékünk jó érzéssel, szeretettel, az örömteli alkotás harmóniájában készül.

.

Együtt alkotunk, egymást tökéletesen kiegészítve: Ő vágja, csiszolja az üveget, készíti a kereteket, szereli az ékszereket, az övé minden fajta technikai megoldás, ezek után nekem már csak az üveget kell egy kis festékkel elvarázsolnom:)

Érzéseink, energiáink megtöltik az általunk készített tárgyakat, képeket és tovább sugározzák azt környezetükbe.

Hiszem, hogy mikor megalkotunk valamit, lelkük egy részét tesszük bele. Kifejezzük azokat a mélyen rejlő érzéseket, energiákat, amiket nehéz lenne szavakkal megformálni.

Képeinkben, tárgyainkban lelkünk egy-egy darabkáját fejezzük ki és mutatjuk meg. Mikor valaki rácsodálkozik ezekre a szimbólumokra, saját magát fedezi fel bennük. Azt, ami őt is megérintette, ami saját magát visszatükrözte. A vágyait, az álmait, az emlékeit…

A fantázia szab határt a lehetőségeknek. Mindig létezik, amit még nem álmodtunk meg. Mi minden nap álmodunk:) Szívesen váltjuk valóra a Te álmaidat is!:)

Galériáinkat hétről-hétre frissítjük új alkotásainkkal, így érdemes rendszeresen ellátogatni erre a helyre.