faliora_egyiptom

Egyiptomi falióra

13 990 Ft

Egyiptomi témájú, egyedi készítésű, üvegfestett falióra.

A képen megjelenő szimbólumok leírása:
Ankh kereszt:

Jelentése “az élet kulcsa”. A kereszt gyakran jelenik meg a főbb egyiptomi istenek kezében. A fáraók a tudás és az öröklét jelképeként viselték. Az univerzum életet adó és azt fenntartó erőit szimbolizálja, a vizet és a levegőt.
Szkarabeusz:

Az amulett egyaránt védte az élőket és a holtakat. Az egyiptomi hit szerint megőrzi az életerőt. Viselőjétől távol tartja a betegségeket, és meghosszabbítja az életet. Az erő és az örök élet jelképe.
Lótusz virág:

A Nap, a teremtés és az újjászületés szimbóluma, mivel a virág éjszaka becsukódik és lesüllyed, virradatkor pedig kiemelkedik és újra kinyílik. A teremtéstörténet szerint egy óriás liliom emelkedett ki a zavaros vízből az idők kezdetén. Maga a Nap ebből a virágból emelkedett ki az első napon.

A csendes járású óraszerkezetnek köszönhetően teljesen hangtalan a működése, melyhez egy darab 1,5 V-os ceruzaelem szükséges.
Az óraszerkezet része az akasztó, melynek segítségével a falra rögzíthető.

Átmérője 30 cm.Termékleírás

Garancia I.: ha csalódást okoz a megvásárolt termék, 14 napon belül visszatérítjük az árát.
Garancia II.: nagyon ritka esetben előfordul, hogy szállítás közben sérül a termék (kb 200-ból 1 alkalommal). Mivel a feladás módja törékeny + értékbiztosított, a Posta minden esetben megtéríti a kárt (termék árát + postaköltséget) a Vásárlónak.
Ez kis időbe telik, ez alatt az időszak alatt ingyenesen újraküldjük a megvásárolt terméket, amit a Vásárlónak csak a Postai kártérítés kifizetése után kell számunkra újra megfizetnie.
Garancia III.: a faliórák óraszerkezetére egy év garanciát vállalunk.
Garancia IV.: termékeink egyedi tervezésűek, limitált példányszámban készülnek, kizárólag tőlünk vásárolhatók meg.

Kapcsolódó termékek