voros_kelta_eletfa

Kelta életfa óra – vörös

10 990 Ft

A kelta teremtéstörténetek szerint a fák voltak az emberiség ősei, a bölcsesség öreg hordozói, átjáróként szolgáltak az istenek birodalmába. A fák üzeneteket közvetíttek a másik birodalomba, és áldásokat osztottak. Az elterjedtebb nevükön kelta csomóknak nevezett egymásba fonódó alakok szent fákat és növényeket, valamint az erdő szent állatait ábrázolják.

A druidák és más kelta népek sámánisztikus hite is a természetfeletti világgal hozta kapcsolatba a fákat. A fák olyan élőlények voltak, amelyek kapcsolatot teremtettek a szellemek és az ősök világával, és átjárók voltak más világokba.
Minden fa közül a tölgyfa volt a legszentebb, amely a világ középpontját vagy tengelyét képviselte. Az istenek kelta mítoszaiban a fák őrzik a titkos forrásokat, gyógyítanak, menedéket nyújtanak, és bölcsességet adnak.

A fát a tűz színei keltik életre a vörösbe hajló narancstól a
mélybordóig.

Egyedi készítésű, üvegfestett falióra.

Átmérője 26 cm.

Az óraszerkezet teljesen hangtalanul működik, része az akasztó, melynek segítségével a falra rögzíthető. 1,5 V-os ceruzaelemmel működik.Termékleírás

Garancia I.: ha csalódást okoz a megvásárolt termék, 14 napon belül visszatérítjük az árát.
Garancia II.: nagyon ritka esetben előfordul, hogy szállítás közben sérül a termék (kb. 200-ból 1 alkalommal). Mivel a feladás módja törékeny + értékbiztosított, a Posta minden esetben megtéríti a kárt (termék árát + postaköltséget) a Vásárlónak.
Ez kis időbe telik, ez alatt az időszak alatt ingyenesen újraküldjük a megvásárolt terméket, amit a Vásárlónak csak a Postai kártérítés kifizetése után kell számunkra újra megfizetnie.
Garancia III.: a faliórák óraszerkezetére egy év garanciát vállalunk.
Garancia IV.: termékeink egyedi tervezésűek, limitált példányszámban készülnek, kizárólag tőlünk vásárolhatók meg.

Kapcsolódó termékek