lelekvirag-remeny_faliora

Lélekvirág óra-pirkadat

12 990 Ft

Egyedi készítésű, üvegfestett falióra, kifejezetten hölgyek számára.

A friss hajnal színei keltik életre keltik életre az órát.
A spirál motívum a lelket képviseli, lélekenergiát közvetít. Az örök körforgás, újjászületés megtestesítője. A stilizált liliom, a tulipánhoz hasonló üzenettel bír: a nőiség, a befogadás, a termékenység szimbóluma, igazi női energiákat hordoz. A három sziromlevéllel való ábrázolás a szentháromság megtestesítője.
Kifelé nyíló leveleivel kitárulkozik, kiárad és befogad…akár a Nő.
Kifejezetten nőies forma és színvilág, ezért jó szívvel ajánlom hölgyeknek neves alkalmakra, karácsonyra, nászajándékba.

Barack árnyalatokat használtam vörössel vegyítve, rózsaszínbe hajló kármint és lilák palettáját. Az óra számlapja fehér, ami jól kiemelkedik az óralap színeiből.

Leghosszabb átmérője 33,5 cm.

Az óraszerkezet teljesen hangtalanul működik, része az akasztó, melynek segítségével a falra rögzíthető.
1,5 V-os elemmel működik.Termékleírás

Garancia I.: ha csalódást okoz a megvásárolt termék, 14 napon belül visszatérítjük az árát. Garancia II.: nagyon ritka esetben előfordul, hogy szállítás közben sérül a termék (kb. 200-ból 1 alkalommal). Mivel a feladás módja törékeny + értékbiztosított, a Posta minden esetben megtéríti a kárt (termék árát + postaköltséget) a Vásárlónak. Ez kis időbe telik, ez alatt az időszak alatt ingyenesen újraküldjük a megvásárolt terméket, amit a Vásárlónak csak a Postai kártérítés kifizetése után kell számunkra újra megfizetnie. Garancia III.: a faliórák óraszerkezetére egy év garanciát vállalunk. Garancia IV.: termékeink egyedi tervezésűek, limitált példányszámban készülnek, kizárólag tőlünk vásárolhatók meg.

Kapcsolódó termékek