faliora_mackok

Mackók falióra

10 990 Ft

Klasszikus teddy macik teszik elbűvölővé ezt az üvegre festett, egyedi faliórát.A mackók csodás kis lények: megtanítanak minket a szeretetre, egy életen át hűséges társaink, tanulhatunk tőlük “medveséget”, boldog, felhőtlen merengést, gyermeki tisztaságot, a játék és a semmit csinálás művészetét. Ha nagyon figyelünk és kinyitjuk a szívünket, egészen biztosan meghalljuk őket.A krém színű háttérnek köszönhetően szinte bármilyen színű falon jól mutat. A pasztell háttérből szépen kiemelkednek a a barna mackóbundák, melyeket kellemesen kiegészítenek az számok vörös árnyalatai.Átmérője 26 cm.Az óraszerkezet teljesen hangtalanul működik, része az akasztó, melynek segítségével a falra rögzíthető. 1,5 V-os ceruzaelemmel használható.Jó szívvel ajánlom gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ez a kis mackóvilág leginkább olyan felnőttek szívét melengeti meg, akik még nem feledkeztek meg gyermekkori mackójukról és mesevilágukról:)


Termékleírás

Garancia I.: ha csalódást okoz a megvásárolt termék, 14 napon belül visszatérítjük az árát.
Garancia II.: nagyon ritka esetben előfordul, hogy szállítás közben sérül a termék (kb. 200-ból 1 alkalommal). Mivel a feladás módja törékeny + értékbiztosított, a Posta minden esetben megtéríti a kárt (termék árát + postaköltséget) a Vásárlónak.
Ez kis időbe telik, ez alatt az időszak alatt ingyenesen újraküldjük a megvásárolt terméket, amit a Vásárlónak csak a Postai kártérítés kifizetése után kell számunkra újra megfizetnie.
Garancia III.: a faliórák óraszerkezetére egy év garanciát vállalunk.
Garancia IV.: termékeink egyedi tervezésűek, limitált példányszámban készülnek, kizárólag tőlünk vásárolhatók meg.

Kapcsolódó termékek