faliora_mesevaros_ketto_tornyos_vilagit

Meseváros óra világít

18 790 Ft

Mesebeli hangulatot idéző, üvegfestett, egyedi készítésű falióra, mely az óralap hátoldalán található ki-bekapcsoló gombbal ellátott megvilágítással készült.
Nappal falióra, ha bekapcsolod a világítást, szolid, mesebeli fényekkel tölti meg a szobát.Kedves motívumaival, vidám színeivel bárhol jó kedvre deríti a környezetét.Mikor kislány voltam, nagyon sokat ábrándoztam róla, milyen lesz a házam…. Gyermekként gyermekházikókat képzeltem el…színeset, kuckósat, vidámat egy kerek világban.
Mikor felnőttként rácsodálkozunk ezekre a színes képekre, felsejlik a bennünk élő gyermek.
Sok-sok változatban készült már meseváros óra (halastóval, virágos réttel, kis tornyokkal, nagy tornyokkal…)és szinte mind felnőttek vásárolták maguknak, vagy felnőtteknek:)Az óraszerkezet teljesen hangtalanul működik, része az akasztó, melynek segítségével a falra rögzíthető.Átmérője 30 cm.Jó szívvel ajánlom gyermeklelkű felnőtteknek, és gyerekeknek egyaránt, neves alkalmakra, nászajándékba, keresztelőre.ÚJDONSÁG – VILÁGÍTÓ ÓRA
Az óra szolid megvilágítással hangulatvilágításként, vagy “szörnyűző”, elalvást segítő fényforrásként is működik.
Világítás: az óralap hátulról van megvilágítva, a fényforrás 20 égős, fehér LED fényfüzér. Teljesen biztonságos, nincsen kilógó kábel, az óralap hátuljára rögzített az átlátszó PVC elemtartó ki-bekapcsoló funkcióval. 3 db 1,5 V-os elemmel működik, ezt ajándékba adjuk hozzá. A LED fényforrásokra a hosszú élettartam és nagyon alacsony fogyasztás jellemző.Termékleírás

Garancia I.: ha csalódást okoz a megvásárolt termék, 14 napon belül visszatérítjük az árát.
Garancia II.: nagyon ritka esetben előfordul, hogy szállítás közben sérül a termék (kb. 200-ból 1 alkalommal). Mivel a feladás módja törékeny + értékbiztosított, a Posta minden esetben megtéríti a kárt (termék árát + postaköltséget) a Vásárlónak.
Ez kis időbe telik, ez alatt az időszak alatt ingyenesen újraküldjük a megvásárolt terméket, amit a Vásárlónak csak a Postai kártérítés kifizetése után kell számunkra újra megfizetnie.
Garancia III.: a faliórák óraszerkezetére egy év garanciát vállalunk.
Garancia IV.: termékeink egyedi tervezésűek, limitált példányszámban készülnek, kizárólag tőlünk vásárolhatók meg.

Kapcsolódó termékek