vilagito_faliora_pillangos

Pillangók tánca óra világít

15 790 Ft

Nappal falióra, ha eljön az este és bekapcsolod a világítást, varázslatos fényekkel tölti meg a szobát.
Óra és hangulatvilágítás találkozása.

A pillangó szó jelentése ógörög fordításban lélek is.
A pillangó törékeny, rebbenő, megfoghatatlan, ahogy a lélek maga. Történetében ott van a lélek fejlődésének folyamata. A fejlődés és az átalakulás útjait jelképezi.
A metamorfózis szimbóluma, mert képes megújulni. Képes megörvendeztetni környezetét, és örömöt hozni életünkbe. Olyan, mint egy boldog, lágy fuvallat.

Színes pillangók vidám, könnyed mozgása kelti életre ezt az órát.
Színeivel a tavaszt idézi: kellemes sárgák, pirosba hajló narancsok, kármin és rózsaszín árnyalatok, lágy lilák, üde zöldek és friss türkizek színesítik a mintát.
A krém színű alapnak köszönhetően szinte bármely falfelületen jól mutat.

Egyedi készítésű, üvegfestett, képes falióra, mely amellett, hogy használati tárgy, díszítő értékkel is rendelkezik, akár egy falikép.

Átmérője 30 cm.
Csendes járású óraszerkezettel készült, ami teljesen hangtalanul működik, része az akasztó, melynek segítségével a falra rögzíthető. 1,5 V-os ceruzaelem szükséges hozzá.

ÚJDONSÁG : VILÁGÍTÓ ÓRA
Az óra szolid megvilágítással hangulatvilágításként, vagy ?szörnyűző?, elalvást segítő fényforrásként is működik.
Világítás: az óralap hátulról van megvilágítva, a fényforrás 20 égős, fehér LED fényfüzér.
Teljesen biztonságos, nincsen kilógó kábel, az óralap hátuljára rögzített az átlátszó PVC elemtartó ki-bekapcsoló funkcióval, ami könnyen elérhető.
3 db 1,5 V-os elemmel működik, ezt ajándékba adjuk hozzá. A LED fényforrásokra a hosszú élettartam és nagyon alacsony fogyasztás jellemző.

Jó szívvel ajánlom fiatalos hölgyek számára, pillangó kedvelőknek, kislányoknak.

FONTOS: Szíves figyelmedbe ajánlom kedves ajándékkísérőnek apróbb tárgyainkat, melyeket falióráink, lámpáink, vagy képeink mellé (egy csomagban elküldve) PLUSZ POSTAKÖLTSÉG NÉLKÜL vásárolhatsz meg.Termékleírás

Garancia I.: ha csalódást okoz a megvásárolt termék, 14 napon belül visszatérítjük az árát.
Garancia II.: nagyon ritka esetben előfordul, hogy szállítás közben sérül a termék (kb. 200-ból 1 alkalommal). Mivel a feladás módja törékeny + értékbiztosított, a Posta minden esetben megtéríti a kárt (termék árát + postaköltséget) a Vásárlónak.
Ez kis időbe telik, ez alatt az időszak alatt ingyenesen újraküldjük a megvásárolt terméket, amit a Vásárlónak csak a Postai kártérítés kifizetése után kell számunkra újra megfizetnie.
Garancia III.: a faliórák óraszerkezetére egy év garanciát vállalunk.
Garancia IV.: termékeink egyedi tervezésűek, limitált példányszámban készülnek, kizárólag tőlünk vásárolhatók meg.

Kapcsolódó termékek