falikep_elatfa_szerelemfa_01

Szerelemfa felirattal

36 000 Ft

Sokszor elgondolkodunk, egy-egy nagy esemény kapcsán, hogyan tehetnénk az alkalomhoz illő ajándékot igazán személyre szólóvá és emlékezetessé.
Szerelemfa – életfa – szeretetfa
Az összekapaszkodó gyökerekkel kiírt név igazán beszédes üzenetet hordoz: nászajándékba, házassági évfordulóra, ezüst, vagy arany lakodalomra, kötődésünk kifejezésére társunk, vagy egymás irányába.
A fa az életet jelképezi, a változást, az örök növekedést, fejlődést, folytonos megújulást.
Az ágakon megjelenő spirál motívum a lélek megtestesítője, mely az örök körforgást, újjászületést szimbolizálja.
A képen megjelenő kettősség az összetartozást mutatja, ahogy a két fa összekapaszkodik, szinte eggyé válik a szeretetben, az ég felé törekedve…
Ez a kép egy házassági évforduló alkalmára készült.

Mérete kerettel 37 x 55  cm.
Mesebeli világot idéz.

FELIRAT: Személyre szólóvá lehet varázsolni a fát betűvel kiírt gyökerekkel, ami neveket, beceneveket, vagy monogramokat tartalmazhat.  Ennek elkészítése a betűk számától függ. Az ár két darab monogram, vagy 2 db 4-6 betűs név elkészítését tartalmazza. Ennél hosszabb felirat elkészítése is megoldható, ebben az esetben az ár emelkedhet.Termékleírás

Garancia I.: ha csalódást okoz a megvásárolt termék, 14 napon belül visszatérítjük az árát.
Garancia II.: nagyon ritka esetben előfordul, hogy szállítás közben sérül a termék (kb. 200-ból 1 alkalommal). Mivel a feladás módja törékeny + értékbiztosított, a Posta minden esetben megtéríti a kárt (termék árát + postaköltséget) a Vásárlónak.
Ez kis időbe telik, ez alatt az időszak alatt ingyenesen újraküldjük a megvásárolt terméket, amit a Vásárlónak csak a Postai kártérítés kifizetése után kell számunkra újra megfizetnie.
Garancia III.: a faliórák óraszerkezetére egy év garanciát vállalunk.
Garancia IV.: termékeink egyedi tervezésűek, limitált példányszámban készülnek, kizárólag tőlünk vásárolhatók meg.

Kapcsolódó termékek