faliora_yin-yang

Yin-yang falióra

10 500 Ft

A yin és a yang (jin-jang) az őselemek egymásra hatásának jelképe: negatív és pozitív, víz és tűz, nő és férfi… Ahogy a férfi, vagy a nő, ezek a minőségek, energiák is folytonos kiegészülésre törekszenek. Egyik nem létezhet a másik nélkül. Kapcsolatuk folytonos, egymást kiegészítő, együtt alkotják meg az egészet. A két erő kölcsönhatása, folyamatos mozgása eredményezi a változást. A két minőség kapcsolata állandó, egymást kiegészítő, szoros egységük alkotja meg az egészet. A szimbólum az egyensúly fenntartását is jelképezi.
Átmérője 26 cm.Az óraszerkezet teljesen hangtalanul működik, része az akasztó, melynek segítségével a falra rögzíthető.1,5 V-os ceruzaelemmel működik.
Kategóriák: , .


Termékleírás

Garancia I.: ha csalódást okoz a megvásárolt termék, 14 napon belül visszatérítjük az árát.
Garancia II.: nagyon ritka esetben előfordul, hogy szállítás közben sérül a termék (kb. 200-ból 1 alkalommal). Mivel a feladás módja törékeny + értékbiztosított, a Posta minden esetben megtéríti a kárt (termék árát + postaköltséget) a Vásárlónak.
Ez kis időbe telik, ez alatt az időszak alatt ingyenesen újraküldjük a megvásárolt terméket, amit a Vásárlónak csak a Postai kártérítés kifizetése után kell számunkra újra megfizetnie.
Garancia III.: a faliórák óraszerkezetére egy év garanciát vállalunk.
Garancia IV.: termékeink egyedi tervezésűek, limitált példányszámban készülnek, kizárólag tőlünk vásárolhatók meg.

Kapcsolódó termékek