falikep_ibolya

Ibolya falikép

13 990 Ft

Az ibolya a szerénység jelképe, mely színében hordozza az ártatlanságot is. A szerelem és a tavasz hírnöke.
Egy görög monda ezen törékeny virágok születéséről emlékezik meg, mely szerint Persephoné, a tavasz istennője lába nyomán keltek életre.
Vintage hangulatú, egyedi készítésű, üvegfestett falikép, melyen szolid eleganciával jelenik meg az ibolyák lila romantikája és tündöklő szépsége.
A kép frissessége tavaszt idéz.A színek jól kiemelkednek a krémszínű háttérből. Az ezüst színű keret szépen illeszkedik a lila árnyalatokhoz, mégis szolid keretet ad a képnek, engedve annak érvényesülését.
A semleges alap miatt szinte bármely falfelületen jól mutat.Hölgyeknek korosztálytól függetlenül, szinte bármely alakalomra megfelelő ajándék. Jó szívvel ajánlom születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, búcsúztatóra.
Mérete kerettel 26×26 cm.
Megrendelésre készül, az elkészítés ideje 4-5 nap.Termékleírás

Garancia I.: ha csalódást okoz a megvásárolt termék, 14 napon belül visszatérítjük az árát.
Garancia II.: nagyon ritka esetben előfordul, hogy szállítás közben sérül a termék (kb. 200-ból 1 alkalommal). Mivel a feladás módja törékeny + értékbiztosított, a Posta minden esetben megtéríti a kárt (termék árát + postaköltséget) a Vásárlónak.
Ez kis időbe telik, ez alatt az időszak alatt ingyenesen újraküldjük a megvásárolt terméket, amit a Vásárlónak csak a Postai kártérítés kifizetése után kell számunkra újra megfizetnie.
Garancia III.: a faliórák óraszerkezetére egy év garanciát vállalunk.
Garancia IV.: termékeink egyedi tervezésűek, limitált példányszámban készülnek, kizárólag tőlünk vásárolhatók meg.

Kapcsolódó termékek