faliora_fantazia_fa_nyar

Fantázia fa óra-nyár

10 990 Ft

 

Letisztult, lágy színek és mintavilág jellemzi ezt az órát, mely szolid eleganciával mutatja a pontos időt.

A virágos fantázia sorozat legújabb eleme. Krém színű hátterének köszönhetően szinte bármely falfelületen jól mutat. A nyár meleg színei ihlették, absztrakt mintázata teszi izgalmassá.

Üvegfestett, egyedi készítésű falióra.

Átmérője: 26 cm. 

Az óraszerkezet teljesen hangtalanul működik, része az akasztó, melynek segítségével a falra rögzíthető.  1,5 V-os ceruzaelemmel használható.

Kategóriák: , .


Termékleírás

Garancia I.: ha csalódást okoz a megvásárolt termék, 14 napon belül visszatérítjük az árát. Garancia II.: nagyon ritka esetben előfordul, hogy szállítás közben sérül a termék (kb. 200-ból 1 alkalommal). Mivel a feladás módja törékeny + értékbiztosított, a Posta minden esetben megtéríti a kárt (termék árát + postaköltséget) a Vásárlónak. Ez kis időbe telik, ez alatt az időszak alatt ingyenesen újraküldjük a megvásárolt terméket, amit a Vásárlónak csak a Postai kártérítés kifizetése után kell számunkra újra megfizetnie. Garancia III.: a faliórák óraszerkezetére egy év garanciát vállalunk. Garancia IV.: termékeink egyedi tervezésűek, limitált példányszámban készülnek, kizárólag tőlünk vásárolhatók meg.

Kapcsolódó termékek