Információ

szalag04

.

1. Szállítással kapcsolatos tudnivalók

2. Vásárlás és fizetés

3. Garanciáink

     Vásárlói visszajelzéseink

4. További információk

5. Adatvédelmi nyilatkozat

6. Általános szerződési feltételek

.

1. Szállítással kapcsolatos tudnivalók

VÁSÁROLJ OLCSÓBBAN:

Ha több terméket is vásárolsz, a csomagfeladás díja nem emelkedik: válogass bátran a nagyobb és kisebb tárgyak közül, mert egy csomagban elküldve plusz postaköltséget nem számítunk fel.

(Példák: ha faliórát vásárolsz és mellé ékszereket, csak a falióra csomagfeladásának díját kell megfizetned. Ha több órát választottál, egy csomagban elküldve csak egyetlen óra postaköltsége fizetendő. Ha ékszerből vásárolnál több darabot, a kiszállítás díja így is csak egy ékszer szállítási költsége: 600 Ft.)

 

.

Pontos csomagfeladási árak 50.000 Ft értékhatárig:

.

1.650 Ft                     csomagként küldendő termékek házhoz szállítással   (falióra, lámpa, falikép)

.

1.200 Ft                     postán maradó csomag (nincs házhoz szállítás, Postán veheted át a csomagod)

.

600  Ft                       levélként küldendő termékek (ékszer, hűtőmágnes, névtábla, pici kép…)

.

1.750 – 2.000 Ft      néhány nagyobb méretű és súlyú termék esetén (látványlámpa, nagy méretű kép)

.

A küldemények szállítását szerződött Partnerünk az MPL végzi.

Csomag házhoz szállítással: kiszállítási idő 1 munkanap.

Postán maradó csomag: kiszállítási idő 2 munkanap.

Levélcsomag: kézbesítési idő  1-2 munkanap, maximum 3 munkanap. (ékszerek, névtáblák)

A levélként küldhető termékek esetében a feladás módja mindig elsőbbségi + ajánlott.

Csomag külföldre: szállítási idő Európába, Amerikába, Kanadába, Ausztráliába 1-3 munkanap.

A külföldi díjaink a piaci áraknál sokkal kedvezőbbek. A pontos összeghez e-mail-ben szükséges ajánlatot kérned a cecameca@cecameca.hu címen. (termék neve, célország)

.

50.000 Ft értékhatár felett minimális mértékben emelkednek a díjak.

Postán maradó szállítás esetén itt megkeresheted, melyik Postára kéred a csomagod: https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso

A csomag feladásáról és érkezésének várható napjáról minden esetben e-mail-ben értesítünk, a kiszállításról az MPL sms-ben tájékoztat.

.

Érdemes megnézni vásárlóink visszajelzéseit (egy kattintás a szövegre)

.

Átvétel és csomagküldés:

1. A  megvásárolt termékeket az utalás beérkezését követően, gondosan csomagolva postázzuk.

Ezt követően kerülnek kiszállításra a megadott címre.

Kézbesítés ideje a csomag feladását követően:

1 munkanap -       házhoz kézbesített csomag esetén (falióra, falikép, lámpa…)

2 munkanap -      postán maradó csomag esetén (falióra, falikép, lámpa…)

1-3 munkanap – levélküldemény esetén (ékszer, névtábla, hűtőmágnes, kicsi kép, gyertyatál…)

Az utalás beérkezéséről és a csomag feladásáról értesítést küldünk.

A szállítást Magyarország területén az MPL végzi, külföldön a FedEx.

.

2. Személyes átvételre címünkön van lehetőség: Kaposvár, Kőrösi Csoma Sándor u. 118.

Időpont egyeztetés szükséges. Telefon: 70/587-5393, e-mail: cecameca@cecameca.hu

.

Vásárlás, fizetés:

Vásárlás:

Webáruházunkban minden termék oldalán elindítható az online vásárlás.

Vásárlásodkor lehetőség van a megjegyzés rovatba leírni egyéb igényed, pl.  itt küldheted el a felirat szövegét is, amit az órára/képre szeretnél kérni.

Fizetés:

A fizetés módja átutalás. A vásárlásról egy visszaigazoló e-mailt kapsz, amiben megtalálod az átutaláshoz szükséges bankszámlaszámot. Az összeg beérkezéséről minden esetben értesítést küldünk.

.

3. Garanciáink:

Garancia I.: 100% elégedettség garancia: ha csalódást okoz a megvásárolt termék, 14 napon belül visszatérítjük az árát.

Garancia II.: nagyon-nagyon ritka esetben előfordul, hogy szállítás közben sérül a termék (kb 200-ból 1 alkalommal). Mivel a feladás módja törékeny + értékbiztosított, a Posta minden esetben megtéríti a kárt (termék árát + postaköltséget) a Vásárlónak.
Ez kis időbe telik. Ez alatt az időszak alatt a Vásárló kérésére ingyenesen újraküldjük a megvásárolt terméket, amit a Vásárlónak csak a Postai kártérítés kifizetése után kell számunkra újra megfizetnie. Ennek feltétele, hogy e-mail-ben elküldje nekünk a Posta által felvett jegyzőkönyv másolatát.

Garancia III.: a faliórák óraszerkezetére, a lámpák elektromos berendezésére egy év garanciát vállalunk.

Garancia IV.: termékeink egyedi tervezésűek, limitált példányszámban készülnek, kizárólag tőlünk vásárolhatók meg.

.

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk.

A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó.

Mit jelent a 100% garancia?

Vásárlóink elégedettségét mutatja, mert maximalisták vagyunk, ezt tükrözi termékeink minősége is.

Azonban azt is tudjuk, hogy nem vagyunk egyformák. Ezért, ha valami miatt mégsem volnál elégedett a tőlünk vásárolt termékekkel, akkor nyugodtan visszaküldheted hozzánk, és mi visszaadjuk neked a teljes vételárát.

Hogyan érvényesítheted a 100%-os garancia igényedet?

Ha nem vagy elégedett a Cecameca Üvegvarázs Webáruházból rendelt termékekkel, akkor a vásárlástól számított 14 napon belül jelezd valamelyik elérhetőségünkön garancia igényedet, (e-mail: cecameca@cecameca.hu, telefon:70/587-5393) küldd vissza hozzánk a sértetlen terméket, és mi megtérítjük neked a vételárat.

Milyen feltételei vannak a 100%-os garanciának?

A garancia érvényesítésének feltétele, hogy a vásárlástól számított 14 napon belül jelezd a garancia-érvényesítési szándékod, és, hogy a termék épségben meglegyen (épségben érkezzen vissza hozzánk).

Fontos! A garancia csak a megvásárolt termékek árára vonatkozik, a visszaküldés postaköltségét sajnos ebben az esetben nem tudjuk  megtéríteni.

.

Érdemes megnézni vásárlóink visszajelzéseit (egy kattintás):
.

Vásárlói visszajelzéseink 

Egyéni elképzeléseket, megrendeléseket is szívesen teljesítünk!

.

4. További információk:

Áraink kiindulópontja egy alap négyzetméter ár, amitől a kép bonyolultságának, egyszerűségének függvényében eltérések mutatkoznak. Ehhez társul még a keret, egyéb szerkezetek, esetleg a postai, szállítási költség ára.

Tervezéskor érdemes figyelembe venni, hogy egy kiválasztott kép kisebb méretben való elkészítése, a méretváltozás miatt aprólékosabb, időigényesebb munkát igényel, ami megmutatkozik az árban is. Így a kép méretével nem minden esetben csökken arányosan az ára is.

Egyedi ötletek, elképzelések esetén a végső ár kialakításához hozzájárul az egyeztetéssel töltött idő, a minta, a rajz megtervezése, elkészítése. Belsőépítészeti megoldások esetén az asztalos, üveges, esetleg más szakember munkadíja.

Különlegessé varázsolhatjuk a képeket, tárgyakat  alkalomra, vagy személyre szóló feliratokkal.

Ha részletekre vagy  kíváncsi,  keress bátran a megadott elérhetőségeken!

A ”Galériában” található összes kép megrendelhető. Ugrás a Galériába!

.

5. Adatvédelmi nyilatkozat

www.cecameca.hu

Az Ön által megadott adatokat  a Cecameca Üvegvarázs Webáruház kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. Magyar Posta Zrt., aki a Cecameca Üvegvarázs Webáruháztól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a Cecameca Üvegvarázs Webáruház  birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.cecameca.hu  oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Domján Judit a www.cecameca.hu honlapon lehetővé teszi üvegfestő munkásságának közelebbi megismerését, továbbá webáruházat üzemeltet. Ennek során, mint Szolgáltató a honlapon regisztrálók (Felhasználók) adatait kezeli.

Az adatok kezelésével összefüggésben a Szolgáltató ezúton tájékoztatja a honlapon regisztrálni kívánó, illetve már regisztrált látogatóit a honlapon általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

A Szolgáltató a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen nyilatkozatnak megfelelően kezeli.

Fogalmak

Az 2011. évi CXII. törvény rendelkezik a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról.

A törvény értelmében:

Érintett: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy – közvetlenül vagy közvetve – azonosítható természetes személy;

Személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat – különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret –, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés;

Hozzájárulás: az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok – teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő – kezeléséhez;

Adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése;

Adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;

Adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;

Az adatkezelő megnevezése

Domján Judit egyéni vállalkozó

Az adatkezelő elérhetősége:

judit@cecameca.hu vagy a www.cecameca.hu kapcsolat oldalán megadottak alapján.


Az adatkezelő nyilvántartásba vételi azonosítója:

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 65. §, 66. § és a 67. § alapján az adatkezelő személyes adatokra vonatkozó adatkezeléseiről a Hatóság hatósági nyilvántartást vezet. (vagyis a nyilvántartásba vételt kérni kell, és díja van)

Az adatkezelés meghatározása

Az adatkezelés, így a honlapon regisztráló Felhasználókra vonatkozó azonosító és szállítási, számlázási adatok rögzítése, a honlapon elérhető szolgáltatások üzemeltetéséhez, a kapcsolattartáshoz és tájékoztatáshoz szükséges mértékben történik.

Az adatkezelés jogalapja

A Szolgáltató általi adatkezelésekre az 2011. évi CXII. törvény 3. § 7. pontja szerint a regisztráló Felhasználók önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ektv.) alapján kerül sor. A hozzájárulást a Felhasználó a honlap (és a szolgáltatás) használatával, valamint a regisztrációval adja meg.

Kezelt adatok

Az adatkezelő a regisztráció és a honlapon történő vásárlás során rendelkezésre bocsátott adatokat kezeli. A regisztráció során a Felhasználónak kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: vezeték- és keresztnév, postacím, telefonszám, e-mail cím, felhasználónév. Felhasználó ezen túl nem kötelező jelleggel további adatokat is megadhat.

Az adatkezelés célja

A regisztráció során kötelezően megadandó személyes adatok kezelésének célja a honlap látogatóinak a honlapon keresztül elérhető szolgáltatások igénybevételéhez szükséges azonosítása, a Felhasználókkal történő szerződéskötés és a kiszállítás lehetővé tétele, a szolgáltatások nyújtásának, a teljesítés megfelelőségének dokumentálása, számlázás. Az adatkezelés a fenti célokból is kizárólag a törvényben meghatározott módon, a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig és kizárólag azzal a személyes adattal történik, amely a fenti célok megvalósulásához elengedhetetlenül szükséges, és a cél elérésére alkalmas.

Adatkezelés időtartama

A regisztráció során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak törléséig tart. Nem kötelező adatok esetén az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a konkrét adat törléséig tart. Szolgáltató a számlázásból eredő adatok kezelését a vonatkozó jogszabályok, adótörvények alapján, különösen az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvényben foglaltaknak megfelelő ideig kezeli. A regisztráció törlésére az Üzletszabályzatban rögzített esetben és módon kerülhet sor.

Adattovábbítás, adatfeldolgozás

A Felhasználóra vonatkozó személyes adatok továbbítására kizárólag törvényben meghatározott esetben, illetve a Felhasználó hozzájárulása alapján kerülhet sor. Az alapul fekvő informatikai rendszer üzemeltetése, a megrendelések teljesítése, az elszámolás rendezése körében a Szolgáltató adatfeldolgozót (pl. rendszerüzemeltető, fuvarozó vállalat, könyvelő) vehet igénybe. Az alapul fekvő informatikai rendszer üzemeltetése körében a Szolgáltató adatfeldolgozókat vesz igénybe, akik a szerver üzemeltetésének technikai műveleteit végzik.

Adatbiztonság

Az adatkezelő minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa a Felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során. Az adatkezelő a megadott személyes adatokat a Magyar Köztársaság területén, a rendszer üzemeltetését végző adatfeldolgozóknál telepített, 24 órás őrzéssel védett, dedikált szerveren tárolja.

A Felhasználók jogai és jogérvényesítési lehetőségei

A honlap Felhasználója bármikor jogosult tájékoztatást kérni az adatkezelő által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor módosíthatja, vagy törölheti adatait a honlapon keresztül elérhető adminisztrációs felületen keresztül. Az adatkezelő a Felhasználó kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást. Az érintett a jogait a honlapon megadott kapcsolat-felvételi címeken, különösen a cecameca@cecameca.hu email-címen gyakorolhatja. A Felhasználó bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, illetve észrevétellel a Szolgáltató munkatársához fordulhat a megadott címen. A Felhasználó bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni. Az adatkezelő a kérelem beérkezésétől számított 3 munkanapon belül törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatóak. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi.

A Felhasználó az 2011. évi CXII. tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, kérheti továbbá az adatvédelmi biztos segítségét is (cím:1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22./c, telefon: 36-1/391-1400,  e-mail: ugyfelszolgalat@nail.hu , web:  http://www.naih.hu/)

Amennyiben a Felhasználó a szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg, vagy a honlap használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult a Felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére. A Szolgáltató ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

Elektronikus levélcímek felhasználása

A Szolgáltató kiemelt figyelmet fordít az általa kezelt elektronikus levélcímek felhasználásának jogszerűségére, így azokat csak az alábbiakban meghatározott módon használja fel (tájékoztató vagy reklám-) e-mail küldésére. Az e-mail-címek kezelése elsősorban a Felhasználó azonosítását, a megrendelések teljesítése során a kapcsolattartást szolgálja, így elsősorban ennek érdekében kerül sor e-mail küldésére. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások, vagy az Üzletszabályzat változása esetén a változásokra vonatkozó, valamint a Szolgáltató egyéb hasonló szolgáltatásaira vonatkozó tájékoztatást a Szolgáltató bizonyos esetekben, elektronikus formában, e-mailben juttatja el az érintettek részére. A Szolgáltató által üzemeltetett hírlevelek hirdetéseket tartalmazhatnak.  Szolgáltató hírlevelet csak a Felhasználó feliratkozása, előzetes, egyértelmű, kifejezett és önkéntes hozzájárulása esetén küld, amelyre a regisztráció során megadott névvel, lakcímmel és az erre vonatkozó felület kitöltésével ad hozzájárulást. A Felhasználó a regisztráció során, az adminisztrációs felületen tud feliratkozni. A hírlevélről a Felhasználó bármikor ingyenesen, indoklás nélkül leiratkozhat a Szolgáltatás adminisztrációs felületén, illetve a hírlevélben jelzett módon.

Az adatvédelmi nyilatkozat módosításának lehetősége

Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatvédelmi nyilatkozatot a Felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a Felhasználó a szolgáltatás használatával ráutaló magatartással elfogadja a hatályos módosított adatvédelmi nyilatkozatot.

.

6. Általános Szerződési feltételek

Az Általános szerződési feltételek a Cecameca Üvegvarázs Webáruház Üzemeltetője, továbbiakban Eladó és a Vásárló között jön létre az alábbi feltételekkel.

A megrendelés előtt a Vásárló tájékozódjon az áruvásárlásra vonatkozó feltételekről,ezáltal, hogy elolvasta, elfogadja a webáruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, amelyeket a megrendelés pillanatában a Vásárló elfogadottnak tekint és minden pontjával egyetért.

Az Eladó által meghatározott üzleti feltételek ezután mindkét félre vonatkoznak. Az Eladó az általa meghatározott üzleti feltételek ( árak, postázási és szállítási költségek, szolgáltatási idő ) megváltoztatásának jogát önmaga számára bármilyen okból fenntartja, a rá kötelező üzleti feltételeket (fogyasztóvédelmi törvények, adószabályok törvényei, áruismeret ) pedig legjobb tudása szerint betartja.

Az Eladó szakmai tapasztalata alapján bátran ki meri jelenteni, hogy a legbiztosabb és legalaposabb üvegfestés-ismeret birtokában a Vásárlónak a legjobb minőségű és kedvező áru termékeket kínálja, amelyeket saját maga készít. Termékeink között a legtöbb egyedi darab. A felhasznált ékszeralkatrészek Nikkel és Króm mentesek, falióra szerkezetek csendes járásúak, ketyegésmentesek. Termékeink fantázia elnevezésekkel vannak bemutatva, leírásainkban gyakran  feltüntetjük a magyar ornamentikában használt szimbólumok spirituális tartalmát és jelentését.

A webáruházban bemutatott képeken valódi, nálunk készült és kizárólag tőlünk megvásárolható termékeket mutatunk be,  minimális szín eltérés lehetséges a megrendelt termék és a képen bemutatott termék között. A kagylók természetes képződmények, tehát magukon és magukban viselik a változatosságot, a természetes hibákat, ezért gyöngyház ékszereink esetében az ilyen észrevételek miatt ( színfoltosság, apró egyenetlenségek ) és a nem rendeltetésszerű használat miatt nem tudunk reklamációt elfogadni !

Tisztelettel : Domján Judit üvegfestő és okleveles természetgyógyász

 


A vásárlás menete, szállítás, fizetés

Megrendelést csak a webáruházon keresztül tudunk elfogadni az adatkezelések hitelessége miatt.

Webáruházunkban a vásárlás menete a következő:

Heti hét napon és napi 24 órában fogadjuk a megrendeléseket, hiszen a webáruház mindenki előtt teljes terjedelemben nyitva áll, nem szükséges jelszavakkal vagy regisztrációval Belépni. Böngésszen a termékek és termékkategóriák között, amennyiben megtetszik valamelyik termék, a következő lépéseket kell megtennie a megrendeléshez:

1. Bármelyik terméket nézve a kép felső felére kattintva a termék részletes leírását olvashatjuk, az egeret a kép fölé húzva a nagyított képet is láthatjuk. A kosárba rakom gomb mellett látható darabszám változtatható. A kosárba rakom gombra kattintva a rendelést megtettük, ezután még lehetőség van a vásárlás folytatására,  más termékeknél a fent leírtakat ismételve rendeléseket tenni.

2. Ha szeretnénk megnézni megrendelést, akkor a lap tetejére görgetve, a bal oldalon, a kosár szó alatt látható a megrendelt termékek darabszáma és összesített ára, szállítási díj nélkül. Ha összeválogattuk a kívánt termékeket, akkor a Kosár megtekintése, majd tovább a pénztárhoz, vagy az előző lépést kihagyva, a Pénztár szóra kattintva megjelennek a számlázás és szállítás adatinak beviteli mezői, alatta, további információként a kosár tartalma, részösszege. Ezt követően ki kell választani a szállítási módot, ez után megjelenik a várható szállítási díj is. A megrendelés lezárásához az elolvastam és elfogadtam a szerződési feltételeket gomb „bepipálását” követően a Megrendelés elküldése gombra kell kattintani.  A hibás vagy hiányos adatközlés miatt felmerülő problémákért felelősséget nem vállalunk.

3. Erre az automata rendszer válaszol, majd ezt követően 24 órán belül, személyes e-mailben értesítjük a Megrendelőt a pontos postázási költségekről és a postázás időpontjáról . A megrendelés akkor válik ténylegessé, ha a személyes visszaigazolást megkapta, ennek hiányát rosszul megadott e-mail cím vagy a megrendelő e-mail cím tárhely telítettsége is okozhatja.

4. A megrendelt termékeket a Magyar Posta üzletszabályzata és árajánlata szerint szállítatjuk, aminek részletes árait az Információ főmenüben,  http://cecameca.hu/vasarlas-es-garancia/ feltüntettük. A megrendelést csak munkanapokon és munkaidőben legkésőbb 15 óráig van lehetőségünk postára adni, ettől eltérő időpontok az ünnepnapok és az ezek miatt előírt ledolgozandó napok.

5. Amennyiben visszatérő vásárlónk, javasoljuk a regisztrációt, mert ha regisztrál, nem kell kitöltenie újból a szállítási és számlázási adatait. Legközelebb bejelentkezés után kényelmesen vásárolhat. Kérjük az adatok valós és pontos megadását!  Fontos figyelni a postázási cím helyességére, ismeretlen címzett esetén a posta visszaküldi a feladónak a küldeményt, amiért plusz díjat számol fel. Ilyen esetben a csomag visszaküldését és újraküldését a vásárlónak kell megtérítenie.

6. A megrendelt és készleten lévő terméket, a megrendelés beérkezése, visszaigazolása és a fizetés megtörténte után 1, maximum 2  munkanapon belül eljuttatjuk megrendelőinkhez. Amennyiben a megrendelt termék nincs készleten, értesítjük megrendelőnket annak készítési határidejéről. Az termék árak és szállítási díjak minden esetben bruttó árak.

Termékeinket gondosan csomagolva, a számukra szükséges legmegfelelőbb szállítási módon és legolcsóbb szállítási díjakon továbbítjuk megrendelőink felé.

Csomagolási díjat nem számítunk fel.
A szállítást végzi: a Magyar Posta Zrt. futárszolgálata.